Videreutdannelsekurs i maritim medisin nr 21

Forhåndsvarsel.

Norsk Forening for Maritim Medisin arrangerer Fagseminar i Maritim Medisin på Kielfergen fra den 19 til 21 oktober 2018.

Sett av datoene i dag. Inviter gjerne med gode kolleger. 

Programmet er under utarbeidelse. Har du innspill til arrangementskomiteen angående foredrag og foredragsholdere, send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med innspill.

Det blir faglig seminar, oppdatering og generalforsamling.  Ikke minst blir det en hyggelig anledning til å treffe gode kolleger og en fin sjøreise. 

Nytt nummer av DocN

Les siste nummer av DoCumentum Navale. I denne utgave kan du lese om

  • Maritim medisin som valgfag for medisinerstudenter
  • Tap av helseerklæring på grunn av livsstil
  • Sjømannslegenes kompetanse av Alf Magne Horneland 
  • Fri hjemreise for sjøfolk av Ralf Stahlke
  • ... og våre faste spalter. 

DoCumentum Navale lastes ned her. Spre det gjerne videre til interesserte kolleger. ... og anbefal dem å melde seg inn på vår hjemmeside. 

Æresmedlem

Underdirektør Torbjørn Husby ble under videreutdannelseskurset på Hotel Opera utnevnt til æresmedlem i Norsk Forening for Maritim Medisin.

Torbjørn Husby har i sine mange år i Sjøfartsdirektoratet gjort en stor innsats for sjøfolks helse og velferd .Han har også vært en meget god og dyktig samarbeidspartner mellom foreningen og direktoratet og selvfølgelig overfor alle våre sjamannsleger. 

Æresmedlemet fikk overlevert foreningens crest med et utnevnelsesbrev. Les hele utnevnelsesbrevet her

Fagdag 2017

Fredag den 20. oktober arrangerte foreningen sitt årlige efter- og videreutdannelseskurs. Stedet var Flagstadsalen på Thon Hotell Opera i Oslo.

Det var mange interessante foredrag og casus diskusjoner. Programmet her. Presentasjonene er lagt ut på nettsiden i arkivet her (gå til fagdag, 2017 - forutsetter at du er innlogget). På kvelden var det en middag med styret i hyggelige omgivelser. 

Kurser er godkjent som oppfriskningskurs for sjømannsleger av Sjøfartsdirektoratet og gir meritt ift Legeforeningens regler. 

 

 

Medlemslogin

Motta NFMM nyhetsbrev

Nyhetsbrevet endes ut jevnlig til interessenter av foreningen.