Fagseminar i maritim medisin 2021

Den 22 til 23 oktober i år er det tid for det årlige fagseminar i maritim medisin. Da treffes vi på Hotell Opera i Oslo til faglig og sosialt møte. Vi har satt sammen et sprennende program med gamle klassikere og nye utfordrende tema.  Dette er det eneste fagseminar for for sjømannsleger og alle andre som er interessert i maritim medisin. 

Program og ytterligere informasjon finner du her. Merk at det er en festmiddag på fredag kveld som krever egen påmelding. 

Vi regner med at det er mulig å arrangere seminaret fysisk innenfor gjeldende smittevernregler. I tillegg vil vi ha mulighet for digital deltagelse. Seminaret arrangeres over to dager og er på 15 timer. Seminaret er godkjent som emnekurs av Legeforeningen. Seminaret er ikke godkjent som repetisjonskurs av Sjøfartsdirektoratet, men er godkjent som tellende til fornyelse av godkjennelse som sjømannslege iht forskriftens §7b. 

Reise og overnatting ordnes av den enkelte. Hotellet har en del rom til redusert pris for kursdeltagere. De bør bestilles så snart som mulig.  

Påmeldingsfrist er utsatt til 20 september. 

 

Medlemslogin

Motta NFMM nyhetsbrev

Nyhetsbrevet endes ut jevnlig til interessenter av foreningen.