Fagseminar i maritim medisin 2020

Stedet å treffe maritime medisinere i år er på Hotell Opera i Oslo fra 16. til 17. oktober. Vi arrangerer årets fagseminar for sjømannsleger og alle andre som er interessert i maritim medisin. Dette er årets treffsted for fagfolk som vil pleie og utvikle vårt nettverk både faglig og sosialt.

Program (tentativt) og ytterligere informasjon finner du her. Det er en festmiddag på fredag kveld som krever egen påmelding. 

Når det gjelder smitteverne er vi er godt innenfor de krav myndighetene setter til et lovlig og trygt seminar. Vi har satt et øvre tak på antall deltagere. Vi har vært i kontakt med hotellet og alle regler for smittevern vil bli ivaretatt på en god måte. Noen av foredragene vil av smittevernmessige grunner foregå elektronisk.  

I år arrangeres seminaret over to dager og er på 15 timer. Seminaret er godkjent som emnekurs av Legeforeningen. Seminaret er ikke godkjent som repetisjonskurs av Sjøfartsdirektoratet (men er søkt godkjent som tellende til fornyelse av godkjennelse som sjømannslege iht forskriftens §7b som seminaret ble i fjor). 

Reise og overnatting ordnes av den enkelte. Hotellet har en del rom til redusert pris for de som er med på seminaret. Ikke vent for lenge med påmeldingen og ta kontakt med hotellet før 15 september for å få redusert pris på rom. Påmeldingsfristen er passert og seminaret er fulltegnet.   

Medlemmene innkalles til generalforsamling som vil foregå under seminaret. Dagsorden følger vedtektene og årsberetning, regnskap og revisors rapport vil bli presentert og valg gjennomført. Papirene gjøres tilgjengelig ved fremmøte. 

Har du ønsker og innspill til sender du en Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Medlemslogin

Motta NFMM nyhetsbrev

Nyhetsbrevet endes ut jevnlig til interessenter av foreningen.